Profile

Join date: Aug 6, 2022

About

Er zijn veel manieren om een ​​lekkende keuken mat zwart sproeikop te repareren. Een eenvoudige manier is om de veldspuit zelf te controleren. Als deze los zit, draait u de verbinding bij de kraankop vast. Als het los zit maar nog steeds lekt, vervangt u de slang en de kraan. U kunt een vervangende sproeikop kopen bij hardware- of thuiscentra. Als deze methode niet werkt, kunt u een nieuwe sproeikop kopen om de oude te vervangen.


Gebruik een sleutel om de slang vast te draaien


De slang kan los zitten en uitsteken. Controleer in dit geval onder de gootsteen op losse verbindingen. Als de slang nog aan de kraan vastzit, draai dan de verbinding vast met een sleutel. Zorg ervoor dat u het water afsluit voordat u de slang vastdraait. Zodra u de verbinding vastdraait, moet de slang stoppen met lekken. Als de slang los zit, draai de slang dan vast met een sleutel.


Zodra u de oorzaak van het lek heeft gevonden, moet u de O-ring vervangen, die zich in de stuurpen bevindt. De O-ring is gemaakt van rubber en heeft een diameter van 3/8" tot 5/8". Zorg ervoor dat u de juiste maat voor uw kraan kiest wanneer u de O-ring vervangt. Vervangen O-ringen zijn essentieel bij lekkende kranen. Bij het vervangen van de slang moet u ook de sluitring vervangen.


Een sluitring en schroevendraaier nodig


U kunt vervangende sproeikoppen online kopen. Velen van hen worden geleverd met vervangende slangen. Sommige slangen hebben vrouwelijke schroefdraad, terwijl andere in de kraansteel worden geschroefd. Verwijder vervolgens de oude sproeikop met behulp van een platte schroevendraaier. Nadat u de oude sproeikop hebt verwijderd, kunt u de nieuwe bevestigen met een ring en een schroevendraaier. Zorg ervoor dat u de nieuwe veldspuit op lekkage controleert voordat u opnieuw probeert het water aan te zetten.


Haal een professionele loodgieter in


Soms ligt het probleem in de omleider, die moet worden vervangen. Mogelijk moet u een professionele loodgieter inhuren om de omstelling te vervangen als het probleem aanhoudt. Als dit niet mogelijk is, kunt u proberen het schoon te maken door het af te borstelen met een zachte doek. Hiermee wordt het overtollige vuil dat zich mogelijk heeft opgehoopt, verwijderd. Als u klaar bent, kunt u de sproeier en de sproeikop van de kraan weer bevestigen.Om de slang te vervangen, moet u de watertoevoer onder de gootsteen loskoppelen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de plastic gewichten losdraaien waarmee de slang vastzit. Verwijder de problematische slang door de tuit. Plaats een nieuwe slang op zijn plaats. Als deze los zit, moet de slang mogelijk worden losgemaakt om ervoor te zorgen dat deze in de tuit past.


Een vervangende kit nodig om de reparatie te voltooien


Om de keramische schijf van de kraan te vervangen, kunt u de hele kraan vervangen of een vervanging kopen. Nadat u de vervanging hebt voltooid, moet u de nieuwe sproeikop op zijn plaats plaatsen en vastzetten met nieuwe montageschroeven. Een kraan heeft verschillende onderdelen, waardoor het moeilijk is om een ​​lekkende sproeikop van een keukenkraan te repareren zonder het juiste gereedschap. U kunt ook een vervangende kit kopen, die alle onderdelen bevat die u nodig hebt om de reparatie uit te voeren. Om de sproeikop te verwijderen, kunt u een zakmes of een keukenzeef gebruiken om het kleine indexdeksel te verwijderen.

christopherhorne922

More actions