Profile

Join date: Aug 7, 2022

About

Hoe de aanrechtsproeier te repareren?


Als de spuit niet meer werkt, kunt u deze eenvoudig repareren. Draai eenvoudig de montagemoer los en schroef de slanggeleider los. U kunt een sleutel gebruiken om het te verwijderen. U kunt ook loodgieterplamuur gebruiken om een ​​betere afdichting te creëren. Om een ​​nieuwe sproeier te monteren, steekt u de slang door het gat in het dek van de gootsteen. Draai de moer vast tot de gewenste strakheid.


Schroef de slangaansluiting los

Om de sproeier te bevestigen, moet u eerst de waterbron naar de gootsteen afsluiten. Om dit te doen, moet je de rode klep en kleine kleppen onder de gootsteen vinden. Koppel de slang los door de knoppen tegen de klok in en loodrecht op de buis te draaien. Nadat u de slang hebt losgekoppeld, schroeft u de slangconnector los. Verwijder vervolgens de spuitkop van de bevestigingsmoer.Vervangingsproces van sproeier


Om de sproeier te vervangen, kunt u deze uit de gootsteen halen of vervangen. Om de slangsproeikop te vervangen, schroeft u deze los met een bekkensleutel. Als alternatief kunt u eenvoudig de pakking vervangen. Dit is meestal gemaakt van rubber en kan bij elke bouwmarkt worden vervangen. Breng de oude kist naar de winkel en test hem om er zeker van te zijn dat hij goed is aangesloten. Vervolgens kunt u de slang weer op de gootsteen aansluiten en de nieuwe sproeier op de slang aansluiten.


Om een ​​nieuwe veldspuit te installeren, haalt u de slang uit de kraan. In sommige gevallen wordt de veldspuit bevestigd met een flexibele lijn. Trek dit eruit met een sleutel en schroef vervolgens de nieuwe slang erin. Houd deze stevig vast terwijl u de behuizing terugplaatst. U kunt dan de nieuwe veldspuit testen en vervangen door een nieuwe. Sluit vervolgens de slang weer aan op de waterbron.


Bevestig de sproeier aan het mondstuk

Schakel de waterbron uit voordat u probeert de veldspuit te vervangen. U kunt dit doen door de stekker uit het stopcontact te halen met een tang. De flexlijn wordt bevestigd aan de messing connector, die vervolgens wordt aangesloten op een koperen buis. De tang is nodig om de slang op zijn plaats te houden, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn. Nadat de slang is verwijderd, moet u de sproeier op het mondstuk bevestigen.Gebruik een sleutel om de spuit te verwijderen

Zodra de spuitslang is losgekoppeld, moet u deze uitschakelen. U kunt dit doen door een sleutel te gebruiken om de spuit te verwijderen. Vervolgens moet u de flexibele lijn van de veldspuit verwijderen. Dan heb je de spuitkop nodig. Het is bevestigd aan een koperen buis. De slang wordt bevestigd aan een messing connector. Om de spoelbak goud te repareren, draait u de moer los en vervangt u deze.Voordat u probeert de gootsteensproeier te repareren, moet u eerst de oorzaak van het lek identificeren. Het probleem kan de verstuivereenheid of de slang zijn. Als u de exacte oorzaak niet kunt achterhalen, probeer dan de slang te vervangen door een nieuwe. De nieuwe slang kan worden gekocht bij een ijzerhandel. Als de moer nog steeds gebroken is, moet u de hendel van de kraan losmaken en de moer opnieuw aansluiten.

lidrutukni

More actions