Profile

Join date: Aug 7, 2022

About

Hoe gootsteenleidingen weer in elkaar te zetten?


Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​hoe je de gootsteenleidingen weer in elkaar zet. In dit artikel zullen we bespreken waar u op moet letten, hoe u dit veilig kunt doen en wat u niet moet doen. Identificeer eerst het lek. Lekkages ontstaan ​​meestal bij de verbindingen, vooral bij oude metalen buizen. Oude leidingen kunnen ook overal lekken hebben, van de sifon tot de watertoevoerleidingen. U moet ook controleren op spatlekken, dit zijn plekken waar water onder de rand van de gootsteen sijpelt. Vaak is de kraanbasis de schuldige. Bovendien, als de zeef lekt, moet u deze verwijderen, evenals de slipmoer die hem op zijn plaats houdt.


Gebruik loodgieter stopverf

Vervolgens moet u de mandzeef installeren. Om dit te doen, kunt u de stopverf van de loodgieter gebruiken. Je kunt het zachter maken door het tussen je handen te laten lopen en het vervolgens rond de rand van de zeef van de mand te wikkelen. Nadat u de mandzeef hebt geïnstalleerd, kunt u de afvoerpijp op de gootsteen installeren. Vervolgens kunt u de regenpijp aansluiten op de hoofdafvoerpijp. Als je een verstopte ventilatieopening hebt, kan dit ervoor zorgen dat je spoelbakken en badkuip gorgelen.


Gebruik het juiste gereedschap voor de installatie


Voordat u doorgaat met het installatieproces, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste tools beschikt. U hebt een schroevendraaier nodig om de gootsteenpijp uit elkaar te wrikken. Gebruik het om de nieuwe pijp in de oude te duwen. Na het plaatsen van de nieuwe pijp, zet u het water aan en opent u de gootsteen. Als u water uit de leiding moet verwijderen, kunt u een bezem, zuiger of stofzuiger gebruiken om het resterende water te verwijderen.


Volg de stappen om de P-trap te installeren


Vervolgens moet u de P-trapverbinding verwijderen, die zich tussen de afvoerpijp en de gootsteen bevindt. Gebruik een verstelbare tang om vastzittende moeren los te draaien. Gebruik smeermiddelspray op de schroefdraad van de metalen sifon. Zodra deze zijn verwijderd, moet u de P-trap opnieuw aansluiten. U kunt nu de P-trap installeren. Volg hiervoor de onderstaande stappen. Vergeet niet te controleren op lekken terwijl u aan het sanitair werkt.


Gebruik een zuiger om de verstopping te verwijderen

Het gebruik van een oplossing van zuiveringszout en azijn kan kleine verstoppingen in de buurt van de afvoer verwijderen. Meng de oplossing van zuiveringszout en azijn niet voordat u deze gebruikt. De oplossing reinigt de afvoer en verwijdert geuren, terwijl ook een deel van het vuil en puin wordt verwijderd. Daarnaast helpt het om een ​​paar klompen op te ruimen. U moet deze methode proberen als u er een in uw huis tegenkomt. Als de methode niet werkt, probeer dan een zuiger of een loodgieterslang om de verstopping te verwijderen.


Als u een lekkende afvoer heeft, moet u eerst de adapter repareren voordat u verder gaat met de rest van het sanitair van de gootsteen. Zorg ervoor dat de adapter die u gebruikt een slipmoer heeft. Om de adapter te bevestigen, kunt u een tang met gespreide handgrepen gebruiken om hem stabiel te houden terwijl u de afvoer ronddraait. Als u geen adapter heeft, moet u in plaats daarvan een plastic valadapter gebruiken.

rerziyaspa

More actions